voegwerk

Is uw voegwerk aan vervanging toe?

Heeft u wel eens goed naar het voegwerk gekeken? Hoe ziet deze er op dit moment uit? Zitten hier veel scheuren in, is deze poreus of zijn er zelfs al happen uit? Laat dan door een expert naar het voegwerk kijken. Wanneer er geen actie ondernomen wordt kan dit bij grotere reparaties voor torenhoge kosten zorgen. Ook de isolatiewaarde van de woning gaat merkbaar achteruit, dit is dan ook zeker in de portomonnee te merken. 

Voegen uithakken

Wij zullen uw voegwerk deskundig uithakken of slijpen en zijn voorzien van alle moderne gereedschappen.

Voegen aanbrengen

Wij brengen nieuw voegwerk aan en zijn bekend met alle methodes voor het vervangen van uw voegwerk.

Impregneren

Nadat wij de voegwerkzaamheden hebben uitgevoerd kunnen wij de gevel voor u impregneren voor een lange levensduur. Daarnaast geniet u van langdurige garantie!

Wanneer voegwerk vervangen?

Het voegwerk bestaat uit zo’n 20% tot 30% van uw gevel. Naast het aanzien zorgen de voegen ook voor de vochtdichtheid van uw woning. Voegwerk vervangen is nodig wanneer de voegen poreus zijn of er zelfs al uitvallen. Wanneer hier niet op tijd tegen wordt opgetreden wordt een grotere schade onoverkoombaar en zullen de kosten groter worden voor een herstel. 

Bel mij terug

Voer onderstaand uw naam en telefoonnummer in en we bellen u zo snel mogelijk terug om uw vraag of opmerking in behandeling te nemen.

Contactgegevens

Joostink Geveltechniek 

Santkamp 53
6836 BE, Arnhem

06-40568176

info@joostinkgroep.nl

Laat een bericht achter

13 + 8 =

Verstuur WhatsApp
x