google-site-verification: google74255947488694fd.html

Email

info@joostinkgroep.nl

Telefoon

026 200 1919

Locatie

Arnhem (GLD)

voegwerk

Zorg voor de juiste
bescherming aan uw gevel

Is uw voegwerk aan
vervanging toe?

Heeft u wel eens goed naar het voegwerk gekeken? Hoe ziet deze er op dit moment uit? Zitten hier veel scheuren in, is deze poreus of zijn er zelfs al happen uit? Laat dan door een expert naar het voegwerk kijken. Wanneer er geen actie ondernomen wordt kan dit bij grotere reparaties voor torenhoge kosten zorgen. Ook de isolatiewaarde van de woning gaat merkbaar achteruit, dit is dan ook zeker in de portomonnee te merken. 

Voegen uithakken

Wij zullen uw voegwerk deskundig uithakken of slijpen en zijn voorzien van alle moderne gereedschappen.

Voegen aanbrengen

Wij brengen nieuw voegwerk aan en zijn bekend met alle methodes voor het vervangen van uw voegwerk.

Impregneren

Nadat wij de voegwerkzaamheden hebben uitgevoerd kunnen wij de gevel voor u impregneren voor een lange levensduur. Daarnaast geniet u van langdurige garantie!

Stofarm hakken
voor een beter milieu

Joostink geveltechniek is continu in beweging om zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk te blijven. Wij bieden daarom ook de mogelijk om stofvrij te hakken. Met deze techniek sluiten wij de hakmachines aan op de speciaal ontworpen stofafzuiging om zo het stof te minimaliseren. In veel oude muren zit het voor de gezondheid schadelijke kwartsstof, via deze weg worden de schadelijke deeltjes opgevangen en komen deze niet in de natuur of de open lucht terecht. 

Wanneer voegwerk vervangen?

Het voegwerk bestaat uit zo’n 20% tot 30% van uw gevel. Naast het aanzien zorgen de voegen ook voor de vochtdichtheid van uw woning. Voegwerk vervangen is nodig wanneer de voegen poreus zijn of er zelfs al uitvallen. Wanneer hier niet op tijd tegen wordt opgetreden wordt een grotere schade onoverkoombaar en zullen de kosten groter worden voor een herstel. 

Verstuur WhatsApp