google-site-verification: google74255947488694fd.html

Email

info@joostinkgroep.nl

Telefoon

026 200 1919

Locatie

Arnhem (GLD)

Offerte & advies

Een offerte opvragen bij Joostink groep
Is altijd vrijblijvend

Offerteformulier

Kies bestandenGeen bestand gekozenGeaccepteerde bestanden: jpg, jpeg, jpe, png. Maximale grootte: 6 MB

Martin Hoogeveen
Martin Hoogeveen
2023-07-04
Vriendelijke mensen, prima werk, professionele attitude. Wij kunnen er weer voor 30 jaar tegenaan. Bedankt team Joostink!
Anne Hendrikx
Anne Hendrikx
2023-07-04
Komen afspraken altijd na, werken netjes, vriendelijk, direct contact via de app, goede prijs-kwaliteit! We krijgen van de hele straat complimenten over het nieuwe voegwerk. Zeer tevreden over Joostink Geveltechniek!
Leon Reinders
Leon Reinders
2023-06-09
Onze woning opnieuw laten voegen, reinigen en impregneren. Super werk geleverd door de mannen! Eigenaar is een aardige man en denkt met je mee. Geen vraag is hem te gek en geeft duidelijk antwoord op de vragen! Wij raden daarom dit familie bedrijf zeer zeker aan!
wilma Jansen
wilma Jansen
2023-06-01
De voegen van ons huis waren toe aan vernieuwing. Echter door een eerdere slechte ervaring met een ander bedrijf had ons vertrouwen nogal een deuk opgelopen. Via google, op basis van goede reviews bij Joostink geveltechniek terecht gekomen. Er werd direct op ons mailtje gereageerd. Een bezoek volgde dan ook aansluitend dezelfde week. Er volgende een zeer prettig gesprek waarin het een en ander in duidelijke taal werd uitgelegd. Nog dezelfde dag de offerte mogen ontvangen. Wat een verademing! Dus zo kon het ook. Ze konden al snel aan de klus beginnen. Vooraf, tussendoor en ook achteraf zijn we ontzettend goed op de hoogte gehouden. Het zijn harde werkers met passie voor het werk! Kortom, Joostink geveltechniek is een betrouwbaar familiebedrijf waar nog rekening gehouden wordt met de wensen van de klant en waar gedacht wordt in oplossingen. Top! Dus niet twijfelen als je een goed en betrouwbaar bedrijf zoekt voor renovatie en onderhoud…. gewoon contact met ze opnemen! Wij zijn in ieder geval ontzettend blij met het resultaat!
P P
P P
2023-05-26
Goed werkt geleverd! Voeg reparaties aan ons oude huisje. Goede kwaliteit en prijs. Snel klaar en aardige mannen.
Randhier
Randhier
2023-04-03
Gevel laten schoonspuiten en impregneren, super resultaat. Professioneel, komen afspraken na, vriendelijk, echt een aanrader!
Max Kluyfhout
Max Kluyfhout
2022-10-20
Puik werk mannen! Het vakmanschap is erg hoog bij jullie, ga zo door!
J L
J L
2022-09-23
Super tevreden met "de zingende voeger" en zijn mannen! Topkwaliteit geleverd bij onze woning. Prima partij voor de gevelrenovatie van onze woning.
Mieke Kolkman
Mieke Kolkman
2022-01-18
Heel tevreden over de geleverde werkzaamheden door Franz en zijn team. Een reële prijs, vlot en netjes uitgevoerd. Franz en zijn mannen zijn vriendelijk en laten alles netjes achter. Voor een volgende klus zouden wij niet twijfelen en Franz opnieuw benaderen.

Meer recencies lezen? Onze recensies op werkspot leest u hier.

Verstuur WhatsApp