reiniging

Is uw pand of woning toe aan een reiniging?

Bij een woning reinigen denken de meesten alleen aan het aanzicht van de woning. Deze worden natuurlijk meegenomen in de reiniging maar de minder zichtbare gedeeltes dienen ook gereinigd te worden. Joostink Geveltechniek reinigt uw woning of pand tot in de precizie. En daardoor straalt uw woning of pand weer als nieuw! Wij zijn tevens in de mogelijkheid om uw woning met warm water te reinigen voor het beste resultaat.

Beoordelen

We bekijken deskundig in hoeverre uw pand of woning gereinigd moet worden en brengen een advies uit.

Werkzaamheden

Er wordt efficiënt en effectief gewerkt met vakbekwame mensen. Alleen het beste is wat telt!

Oplevering

Bij de oplevering is uw woning of pand weer compleet gereinigd en wordt ook de werkomgeving netjes en schoon opgeleverd. Uiteraard geniet u van langdurige garantie!

Vraag vandaag nog een offerte aan

Wellicht is het reinigen van uw huis een taak  vooruitgeschoven blijft. Echter, onderschat de invloed van een vuil pand of woning niet. Het kan de stabiliteit en materialen aantasten met alle gevolgen van dien.

Bij Joostink Geveltechniek hebben we een eerlijke prijs en kwaliteitsverhouding. Hierdoor heeft u voor de beste prijs, het beste werk! Alleen het hoogsthaalbare is wat telt bij Joostink.

Vraag vandaag nog een offerte aan en zorg ervoor dat uw woning/pand weer straalt na het reinigen door Joostink Geveltechniek!

Bel mij terug

Voer onderstaand uw naam en telefoonnummer in en we bellen u zo snel mogelijk terug om uw vraag of opmerking in behandeling te nemen.

Contactgegevens

Joostink Geveltechniek 

Santkamp 53
6836 BE, Arnhem

06-40568176

info@joostinkgroep.nl

Laat een bericht achter

Verstuur WhatsApp
x