google-site-verification: google74255947488694fd.html

Email

info@joostinkgroep.nl

Telefoon

026 200 1919

Locatie

Arnhem (GLD)

Vloercoating

Nieuw binnen Joostinkgroep!
Vloercoating, voor een strakke afwerking van uw vloer.

Coating

Een coatingvloer wordt ook veel gebruikt als er minder eisen aan een vloer worden gesteld. Een coating wordt gemaakt op basis van een oplosmiddelvrije twee componenten epoxy of polyurethaan harsen en is daardoor geschikt als duurzame naadloze vloerafwerking van zandcement dekvloeren, egalisatievloeren en betonvloeren.

Egaline vloeren

Een egaline vloer is een zelfnivellerende vloer die voornamelijk bestaat uit cement en kunsthars. Egaline vloeren worden vaak gebruikt om bestaande ondergronden netjes uit te vlakken zodat ze geschikt zijn voor verdere afwerking. Prijzen aanvragen voor het egaliseren van je vloer kan op de contact pagina middels het contact formulie

Massieve betonvloeren

Een massieve betonvloer kan zowel binnen als buiten worden geplaatst. Een massieve betonvloer bestaat uit een massieve beton laag waardoor er geen chape of drukvloer nodig is. Wanneer u kiest voor een massieve betonvloer zijn er meerdere mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een gepolierde betonvloer, een uitgewassen betonvloer of een geborstelde betonvloer.

Betonnen gietvloer

Wanneer er een beperkte opbouwhoogte beschikbaar is is het vaak gemakkelijker om een betonnen gietvloer te storten. Een betonnen gietvloer is beschikbaar in verschillende soorten en kleuren. Wanneer er gekozen wordt voor een betonnen gietvloer is er een druk en vormvaste ondergrond nodig. Een betonnen gietvloer is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld vloerverwarming.

Vloeren en vloercoating

Bij Joostinkgroep kunt u terecht voor verschillende manier om uw vloer te coaten en te beschermen. Onze specialist neemt graag de tijd voor  om u te voorzien van het juiste advies in uw situatie. U kunt ons bellen of een bericht achterlaten via het contactformulier, wij zullen u spoedig te woord staan en voorzien van passend advies.

Verstuur WhatsApp